La vida (2).png
_BCG5034.jpg

Hoe ziet een coachingstraject met jou eruit?

" Christa is een luisterend oor, maar neemt gelijk actie als je ergens mee zit.

 

Ze begeleidt je op een hele persoonlijk manier en kijkt echt naar jou individueel en alles wat daarbij komt kijken.

 

Er wordt aandacht aan je besteedt, op een andere manier gekeken naar oplossingen en buiten de box.

 

Met de hoge dosis levenservaring en kennis over de wereld, is Christa de ideale persoon om mensen te begeleiden die momenteel misschien een beetje stilstaan op een kruispunt." - Sara

Modern Laptop

Wat kun je verwachten?

We hebben eerst een gratis kennismaking(video call) van 30 minuten. In dit gesprek wil ik je dan ook graag meteen leren kennen, wie ben je, wat doe je en hoe sta je nu in het leven. Belangrijk is de klik en of het goed voelt voor jou, voel jij je veilig en ben je klaar om meerdere sessies te doen? Dan stuur ik je een inschrijfformulier en plannen we meer gesprekken. 

Girls in a Shopping Mall

Ik geef jou...

Betrokken, professionele en vooral liefdevolle begeleiding. We pakken blokkades, overtuigingen en patronen aan, we onderzoeken waarom jij voelt wat je voelt en ik geef je inzicht in je gedachten, handvaten hoe we dit kunnen verbeteren en dat jij vanuit positiviteit en zekerheid ontspannen kunt groeien en leven.   

Palm Tree Tattoos

Wat voor coaching geef ik?

Ik geloof in de kracht die in iedereen zit. Samen gaan we terug op zoek hiernaartoe. Ik ben een zacht persoon. Ik geef vertrouwen en moedig je aan. Ik ben NLP coach & ervaringscoach en ik coach graag intuitief. Ook heb ik ervaring in het oplossen van trauma's. In de sessies maak ik gebruik van praktische opdrachten die veel inzicht geven. Het doel is dat jij vertrouwen krijg in jezelf. 

Recente blogs

119596686_10158963236309396_856937140524

Ik ben Christa..

NLP coach. Yogadocente. Docent in het mbo onderwijs. Gepassioneerd in het helpen van jongeren. Wereldreizigster. Schrijfster.

Je bent hier vast met een reden. Misschien heb je wel vragen over een gebied in je leven. Weet je niet zeker of je op het juiste pad bent. Misschien over je studie? Of misschien wil je wel gewoon weten hoe je als persoon kan groeien en wat je volgende stap is. Of hoe je gelukkiger kan worden of om kan gaan met je angsten.

Ben ik altijd gelukkig? In alle eerlijkheid, nee. Niet altijd. Maar ik ben nieuwsgierig. Ik heb weer levenslust en ik ben nieuwsgierig naar mijn verdriet. Ik ben nieuwsgierig naar de toekomst. En ik wil jou helpen. Helpen om misschien ook vanuit het donker het licht te vinden, zoals ik zelf heb gedaan. 

Ik ben 33 jaar oud, woon momenteel in Spanje. En heb de nodige levenservaring opgedaan om me in veel verschillende situaties en mensen in te leven. Ik werk graag met mensen. En dan vooral met jongeren. Ik ben uit mijn depressie gekomen omdat ik mentor was van een klas op een mbo school. Daar had ik de kans om mijn studenten te helpen. Het gevoel dat ik voor een ander echt iets kon betekenen in het leven gaf mij kracht, rust, doorzettingsvermogen en levenslust. 

” I always get to where I’m going by walking away from where I have been.”

 ― Winnie the Pooh, A.A. Milne

_BCG5199.jpg

Always Makes Me Smile

Stuur me vrijblijvend een bericht. 

Ontdek of online coaching iets voor jou is.

Bedankt voor je bericht!

 
WhatsApp Image 2021-04-26 at 15.28.24.jp
  • Facebook
  • Instagram

La vida coaching

0031640870060

chschep@gmail.com

KVK-nummer

65116410

WhatsApp Image 2021-04-26 at 15.28.24.jp

Contact

Vraag me alles!!!

Bedankt voor je bericht!