_BCG5199.jpg
Bladeren schaduw

"Even stars collide and out of their crashing new worlds are born. Today I know... THAT IS LIFE!"
- Charlie Chaplin -

La vida* coaching

Wil je aan persoonlijke ontwikkeling doen, maar weet je niet precies waar je de focus wilt leggen? De training "La vida - Levenslessen" bestaat uit 10 modules, waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling op veel verschillende teams. 

 

Alle modules nemen je mee in een ander vlak van je leven, geven je inzichten, unieke levenslessen en handvaten voor hoe jij jouw eigen droomleven kunt creëren. Waar je onder andere mee aan de slag gaat is: authenticiteit, respect, zelfliefde, bewustzijn, mindfulness en zelfacceptatie. De training kun je op je eigen tempo volgen en bestaat uit video's, werkbladen en e-books. 

De Levenslessen training van *La vida is vormgegeven aan de hand van het prachtige en inspirerende gedicht: "As I began to love myself". Wil je het hele gedicht lezen? Deze is onder de video te downloaden.

*La vida - Levenslessen Training 1

"As I began to love myself - Charlie Chaplin"

Lavida_coaching_gedicht_to_love_myself

Klinkt dit voor jou bekend?

* Het gevoel hebben dat er meer in het leven is dan je op dit moment voelt.

* Je vaak moe voelen, uitgeput, in een sleur in je leven zitten.

* Je voelt je eenzaam, je vlucht als het ware in series kijken, je verstopt jezelf.

* Je hebt het gevoel dat je niet alles uit het leven kunt halen doordat je teveel wordt belemmerd door je eigen onzekerheden of andere beperkende overtuigingen in je gedachten.

Maar wil je liever dit?

* Eindelijk je wensen en diepe verlangens durven toe te laten.

* De kracht hebben en voelen om je leven te leven hoe dat voor jou goed voelt.

* Weer helemaal lekker in je vel zitten, vol zelfvertrouwen, met veel kennis en richting in je leven.

* Trots zijn op jezelf op wie je werkelijk echt bent.

Welkom *

De online *La vida - Levenslessen training heb ik ontwikkeld met het idee om jou veel omvattende levenslessen aan te bieden. De vraag die ik mezelf als docent vaak stel is; "Waarom bieden we niet meer vakken aan in het onderwijs die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling? Leren omgaan met tegenslagen in het leven. Zelfliefde vanaf een jonge leeftijd al aanbieden."

 

Voor mij is dat een droom. Maar om dit landelijk in het onderwijs geïntegreerd te krijgen, daar gaat wel een heel proces overheen. En ik wil ook aan jou heel graag alle levenslessen die ik geleerd heb aanbieden, met je delen. En ik hoop dat ook jij dan zo'n mooie transformatie kunt doormaken als ik heb doorgemaakt.

Een valkuil van een online training is dat je snel afhaakt. Maar geen zorgen, je hebt bij deze training de keuze om alles met mij te delen of helemaal niets. En in beide gevallen zal ik 'naast je blijven lopen', je blijven motiveren en ervoor zorgen dat je prachtige resultaten haalt uit deze training.

Christa_coaching.jpeg

Inhoud

Wat kun je verwachten? Tijdens dit online lesprogramma gaan we flink inzoomen op persoonlijke ontwikkeling. We gaan aan de slag met zelfliefde, zelfacceptatie en zoveel meer. Daarnaast sluiten de blogs, Instagram en podcasts (te vinden op mijn website) heel goed aan op dit programma.

Je kunt het programma volledig op je eigen tempo volgen. Je hebt onbeperkt toegang, zodat je alle modules er altijd nog een keer bij kunt pakken.

Mocht je tijdens het proces vragen hebben over een bepaald onderwerp? Stel ze me gerust. Ik bied ook extra begeleiding aan tijdens de training als je ergens wat dieper op wilt ingaan.

120336161_2461776824122130_9144141996846040376_o.jpg

Module 1 | AUTHENTICITY

In deze module gaan we aan de slag met authenticiteit. Je maakt opdrachten waarmee je jezelf opnieuw leert kennen en krijgt veel informatie mee over hoe jij kunt gaan leven vanuit jouw 'echte ik'. De perfecte basis om dieper op weg te gaan.

Screenshot_2020-10-21-10-53-31-70_edited.jpg

Module 2 | RESPECT

Respect voor anderen maar vooral respect voor jezelf. Zelfrespect, wat is dat eigenlijk en hoe beoefen je dit? En hoe kan dit jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling. In deze module leer je er alles over en pas je het direct toe in je eigen leven.

bewerkt.jpg

Module 3 | MATURITY

Volwassen worden heeft niks met leeftijd te maken. Maar alles met jouw persoonlijke groei. Nu we deze eerste stappen van de basis hebben gezet, kijken we in deze module waar we nog verder kunnen groeien.

WhatsApp Image 2021-09-05 at 16.25.57.jpeg

Module 4 | SELF-CONFIDENCE

Misschien dat niet veel mensen erover praten, maar eigenlijk iedereen heeft op een bepaald punt in zijn of haar leven wel wat minder zelfvertrouwen. De één meer dan de ander. In deze module gaan we aan de slag met jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde.

WhatsApp Image 2021-09-05 at 16.25.57 (6).jpeg

Module 5 | SIMPLICITY

Wat maken we het leven gecompliceerd met zijn allen in deze maatschappij. En dat terwijl alle antwoorden op je vragen en oplossingen van je problemen in stilte te vinden zijn. In deze module neem ik je mee de stilte in en kijken we wat we daar kunnen ontdekken.

WhatsApp Image 2021-09-05 at 16.25.57 (5).jpeg

Module 6 | LOVE OF ONESELF

Zelfliefde... oh, wat cruciaal. Je wordt alleen geboren (in de meeste gevallen, ik niet want ik ben een tweeling ;) en je moet het leven voornamelijk met jezelf delen. Wordt je eigen beste vriend. Zie iedere dag opnieuw de beste versie van jezelf. In deze module krijg je levenslessen en opdrachten aangereikt om je zelfliefde te vergroten.

WhatsApp Image 2021-09-05 at 16.25.57 (4).jpeg

Module 7 | MODESTY

Modesty heeft te maken met innerlijke rust vinden. Bescheidenheid is belangrijk, maar je mag zeker ook voor jezelf opkomen. Wel is het belangrijk om ook het leven eens te observeren. Hoe Socrates dat deed. We nemen wat levenslessen van hem mee in deze module.

WhatsApp Image 2021-09-05 at 16.25.57 (3).jpeg

Module 8 | FULFILLMENT

Fulfillment, in deze module gaan we aan de slag met het vinden van tevredenheid. Tevredenheid in elk aspect van je leven. Zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt.

WhatsApp Image 2021-09-05 at 16.25.57 (2).jpeg

Module 9 | WISDOM OF THE HEART

In deze module onderzoeken we de wijsheid van ons hart. Ik neem je mee in hoe je afstand van negativiteit kunt nemen en in levenslessen hoe je vanuit je hart kunt leven. 

WhatsApp Image 2021-09-05 at 16.25.57 (1).jpeg

Module 10 | LIFE

In de laatste module ben jij klaar om helemaal sterk in je schoenen het leven aan te pakken. We reflecteren in deze module. Hoe ben je begonnen en waar sta je nu. Maar vooral dan ook hoe ga je nu verder. Vanuit deze sterke basis die je voor jezelf hebt gecreëerd.

Schermafbeelding 2021-09-01 om 21.37.56.png

+ GRATIS BONUS

Ik kan me heel goed voorstellen dat je tijdens een module wat vast loopt in je ontwikkelingstraject. Of dat je aan het einde van de training een gesprek wilt hebben over hoe je vanuit hier 'vrij' kunt gaan leven. Als bonus krijg je een gratis half uur gesprek. En deze gesprekken kun je aanvullen met meerdere sessies. Precies wat jij prettig vindt.

bewerkt.jpg

Inclusief

Bonus

Online training

*La vida - Levenslessen

€ 29,95,-

* Podcast

* Extra meditaties

* Een 1:1 coachingssessie

* 10 complete modules met een combinatie van PDF's,

video's, meditaties en opdrachten. 

* Praktische tools om dagelijks te gebruiken

* Onbeperkt toegang tot al het materiaal

Testmonials

“Christa is iemand die altijd een
oplossing heeft.”

Christa is een ontzettend begripvol, medelevend, lief, oplossingsgericht en fijn persoon. In de tijd dat zij mijn mentor was op mijn mbo-opleiding heeft ze mij geholpen om naar mijzelf te kijken, te leren dat ik goed genoeg ben en dat ik niet te streng voor mijzelf moet zijn. Christa is iemand die altijd ergens wel een oplossing voor heeft, en altijd een luisterend oor biedt.

- Marieke -

“Er wordt aandacht aan je besteed en op een andere manier gekeken.”

Ze is een luisterend oor, maar neemt gelijk actie als je ergens mee zit. Ze begeleid je op een hele persoonlijk manier en kijkt echt naar jou individueel en alles wat daarbij komt kijken. Er wordt aandacht aan je besteed, op een andere manier gekeken naar oplossingen en buiten de box. Met de hoge dosis levenservaring en kennis over de wereld, is Christa de ideale persoon om mensen te begeleiden die momenteel misschien een beetje stilstaan op een kruispunt.

- Sara -

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die zijn of haar leven wil transformeren en zich wil verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Advies leeftijd vanaf 16 t/m 90 jaar. 

Hoe lang duurt de cursus? Hoeveel tijd kost het?

Met 1 module zul je ongeveer 3 tot 5 uur bezig zijn. Het is aan te raden 1 module per dag te doen en ik adviseer om 1 module per week te doen. Dit om alles wat je geleerd hebt wat dieper tot je te laten komen. Dus dan zul je er 10 weken mee bezig zijn. Het is echter zelf in te delen. 

Kan ik de cursus in mijn eigen tempo doorlopen?

Zeker, je kunt zelf aanvoelen hoe snel of hoe langzaam je over de cursus wilt doen. 

Waarom zou ik kiezen voor deze cursus bij La vida coaching?

Deze cursus is enorm veelomvattend. Je gaat aan de slag met 10 hele verschillende modules met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Als extra bonus is er ook een 1:1 moment met Christa van La vida wat jouw ontwikkeling gedurende jouw cursus nog persoonlijker maakt.

Waar kan ik vragen stellen over het lesmateriaal?

Je kunt me altijd een berichtje sturen op whatsapp of instagram @lavidacoaching 

Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

Je betaalt met Ideal en daarna krijg je toegang tot alle modules en kun je beginnen wanneer jij maar wilt. 

Hoeveel kost de training en is het dat waard?

De training kost €29,95 euro. De informatie, opdrachten, reflectieopdrachten & visualisaties die je levenslang kunt inzetten maakt dat de aanschaf van deze training het geld zeker waard is. Je krijgt enorm veel vernieuwende en unieke informatie en daarbij ook de begeleiding van Christa van La Vida tijdens jouw proces.

Is jouw vraag hier nog niet beantwoord?

Heb je een andere vraag, of wil je graag weten of deze online cursus geschikt is voor jou?  Aarzel dan niet en mail mij!