La-vida-Over-Chris-e-coaching.jpg
Bladeren schaduw

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan..."

La vida* coaching

Ik woon in Valencia. Mocht je toevallig in Valencia wonen dan coach ik jou heel graag face to face maar wist je dat online coaching of e coaching ook heel veel voordelen heeft?

 

Sinds de pandemie werk ik bijna volledig online. En zelfs online via video calls of via chat heb ik mensen erg goed kunnen helpen. Daarnaast voor jou het gemak dat je coaching kunt doen vanuit huis of een andere plek waar jij je veilig voelt. 

Meditation, 

_BCG5157.jpg

E coaching

Christa_coaching.jpeg

Online
coaching of coaching in Valencia

_BCG5182_edited.jpg

Overleg
derden

Ben je op zoek naar iets anders? Andere opties die voor jou wellicht beter aansluiten zijn:

Online training "La vida - levenslessen training"     |     Losse video coaching sessie.

Klinkt dit voor jou bekend?

* Je leven voelt niet compleet, je voelt je onrustig, je voelt dat er meer is. Je weet niet goed wie je bent en wat je wilt in het leven. 

* Je voelt je angstig, onzeker, je bent soms bang dat je niet goed genoeg bent. 

* Je ervaart stress, slaapt slecht of je probeert problemen of stress te vergeten door in het weekend te overcompenseren met feesten, drankjes doen.

* Je verstopt jezelf, je blijft het liefst de hele dag binnen. Zo weinig mogelijk sociaal contact. 

Maar wil je liever dit?

* Trots zijn op jezelf omdat je echt voor jezelf hebt gekozen.

* Los zijn van stress en angst en meer in het moment kunnen leven en genieten van elke dag. 

* Heel goed weten wie je bent en hierdoor kun je rechtop staan, zelfverzekerd staan en stappen maken naar jouw droom toekomst.

* Jezelf rustig en tevreden voelen, vol zelfliefde, in lichaam en geest.

E coaching

Sommige jong volwassenen vinden het vaak heel fijn om e coaching te krijgen: het is net als e-therapie laagdrempelig en relatief anoniem. Van e-therapie is wetenschappelijk bewezen dat het heel succesvol is bij het behandelen van depressies, angsten en trauma’s.

E coaching kan je doen vanuit je eigen kamer, of waar je maar wilt. Mijn ervaring is dat e coaching heel prettig en efficiënt, kostenbesparend en flexibel is.

E coaching kan op twee manieren. Via chatten of videobellen. Sommige jongeren vinden het fijner om te chatten. Hoewel videobellen wel efficiënter is. En leuker om echt samen contact te hebben. 

5-stippenkaart (5x half uur e coaching) €125,-

(Dit is alleen chatten of mailen)

_BCG5038_edited.jpg
 

Online coaching

Screenshot_2020-10-21-10-52-47-15_edited.jpg

Videobellen heeft weer als voordeel dat je elkaar ziet en elkaars gezichtsuitdrukkingen kan lezen.​ Waar kunnen we het over hebben?

  • Heb je motivatieproblemen?

  • Kan je je moeilijk of niet concentreren?

  • Weet je niet welke loopbaan of studie je moet kiezen?

  • Kan je moeilijk contact maken met mensen om je heen?

  • Heb je last van een laag zelfbeeld of zelfvertrouwen?

  • Heb je angst of depressie klachten?

Wil je dat aanpakken? Dat kan en ik kan je daarbij helpen. In een paar sessies kom je al een heel eind.

​​

Ik kan jou als coach tips geven, je aanmoedigen en naar je luisteren. We maken een plan en samen komen we er uit.

5-stippenkaart (5x uur coaching) €280,- excl.btw

(Videobellen of "in real life" in Valencia.

 

Overleg derden

Soms komt het voor dat je zelf niet de juiste woorden of de goede energie kunt vinden om over een bepaald onderwerp te kunnen praten met je ouders, verzorgers of met je partner. Ook hierbij kan ik je helpen. Mocht ik je al langer kennen of ben je volledig nieuw van te voren spreken we samen af waar we het over willen hebben. Wat de situatie is en wat jij wilt bereiken met het gesprek. Een gesprek met derden is een uur. Zodat we ruim de tijd hebben om gezamenlijk alles te bespreken dat nodig is. Mochten er meerdere sessies nodig zijn dan is dit ook altijd mogelijk. Ik maak gebruik van bepaalde vraagtechnieken tijdens deze sessies zodat jij en de persoon of personen waarmee je dit gesprek wilt aangaan diepe inzichten kunnen krijgen. (Dus ook geschikt als relatie coaching)

Overleg derden €70,- per uur (excl. BTW)

(Bijvoorbeeld met ouders, verzorgers, partner)

bewerkt.jpg
 

Testmonials

“Christa is iemand die altijd een
oplossing heeft.”

Christa is een ontzettend begripvol, medelevend, lief, oplossingsgericht en fijn persoon. In de tijd dat zij mijn mentor was op mijn mbo-opleiding heeft ze mij geholpen om naar mijzelf te kijken, te leren dat ik goed genoeg ben en dat ik niet te streng voor mijzelf moet zijn. Christa is iemand die altijd ergens wel een oplossing voor heeft, en altijd een luisterend oor biedt.

- Marieke -

“Er wordt aandacht aan je besteed en op een andere manier gekeken.”

Ze is een luisterend oor, maar neemt gelijk actie als je ergens mee zit. Ze begeleid je op een hele persoonlijk manier en kijkt echt naar jou individueel en alles wat daarbij komt kijken. Er wordt aandacht aan je besteed, op een andere manier gekeken naar oplossingen en buiten de box. Met de hoge dosis levenservaring en kennis over de wereld, is Christa de ideale persoon om mensen te begeleiden die momenteel misschien een beetje stilstaan op een kruispunt.

- Sara -