Water Foam

*La vida tussenjaar projecten Valencia

*la vida tussenjaar gaat verder onder de naam: The Palmtree Project Valencia - www.thepalmtreeprojects.com

Een tussenjaar in Spanje. Valencia als plek om tijdelijk te wonen. 

 

Als je behoefte hebt aan een andere omgeving en cultuur. Elke dag de zon op je gezicht. Een nieuwe taal leren en aan persoonlijke ontwikkeling doen? Maar..heb je geen zin een klas lokaal om je heen?

*La vida biedt jou de kans om een enorme groei door te maken. Terwijl je ook zult merken dat het tegelijkertijd als een vakantie voelt. 

 

Een ware investering in jezelf, een leven dat zoveel mogelijk buiten is. Precies zoals de Spanjaarden het doen. 

De Spaanse lessen zullen zoveel mogelijk buiten zijn afwisselend op terrassen, in het park in de zon en in koffietentjes. Je bent dus even helemaal vrij van dat klaslokaal waarin je wellicht even geen zin meer in hebt.

 

De coaching is ook buiten, in het park, op het strand, bij koffie tentjes, lekker overal in de stad.  We zullen ook wandelen langs het strand tijdens de coaching sessies.

De Spaanse lessen kun je volgen als beginner of instappen op A2 niveau of zelf B1 niveau.*Heb je geen idee welk niveau je hebt, neem contact met me op en door middel van eentest bepalen we jouw niveau.)

Prijzen op basis van €475,- per maand voor 4 dagen per week Spaanse les en life coaching. En altijd 24/7 begeleiding van jouw coach in geval van nood. 

*Exclusief huisvesting. Een kamer in een studentenhuis in Valencia kost gemiddeld tussen de €250 en €400,-. Op basis van jouw wensen worden er 3 opties voor een kamer naar jou opgestuurd. Je hoeft dus in eerste instantie niet zelf te zoeken. Wil je wel graag zelf zoeken dan kan dit natuurlijk altijd. 

cabanyal.jpeg

Een typische dag in Valencia

Het programma vindt in principe plaats van maandag tot donderdag. De vrijdag, zaterdag en zondag kun je gebruiken om bijvoorbeeld weekend tripjes te maken naar een andere stad in Spanje. 

Een typische dag ziet er zo uit:

 • 10-12u Spaanse les

 • 12-15u zelf tijd om te lunchen en huiswerk te maken.

 • 15-16:30 Workshop persoonlijke ontwikkeling. (Iedere maandag en woensdag)

Checklist

 • Vrienden voor het leven maken.

 • Letterlijk en figuurlijk je horizon verbreden

 • Dicht bij jezelf komen. Achteraf precies weten wie jij bent, wat jij wilt in het leven en welke stappen je hiervoor moet zetten. 

 • De Spaanse taal leren en de cultuur ervaren.

 • Alle mooie plekjes van Spanje ontdekken met de zon op je gezicht

valencia-746396_1920
WhatsApp Image 2022-02-04 at 19.45.58
WhatsApp Image 2022-02-04 at 19.45.40
WhatsApp Image 2022-02-10 at 11.56.55
WhatsApp Image 2022-02-04 at 19.46.30
WhatsApp Image 2022-02-04 at 19.46.08

"De bestemming is nooit een plek maar een nieuwe manier om naar dingen te kijken" 

"Reizen, een andere cultuur proeven, ervaren of beleven is wellicht wel de rijkste vorm van leren, persoonlijke groei en leren wie jij echt bent, wat je echt kan en wat jou de goede richting in je leven op wijst"

Het *La vida tussenjaar project is een doordacht programma met visie en geeft je een waardevolle, avontuurlijke en verrijkende invulling aan deze bijzondere periode. "

WhatsApp Image 2022-01-31 at 14.35.37.jpeg
WhatsApp Image 2022-01-31 at 14.35.38.jpeg

Valencia ervaren

Valencia ervaren- 2 maanden

Dit pakket is te boeken als je Valencia echt wilt ervaren. De stad leren kennen en misschien ook wel andere steden in Spanje wilt leren kennen in het weekend. Twee maanden lang volg je Spaanse les in een kleine groep maar wel met veel persoonlijk contact. De docente is er voor jou voor iedere vraag die je hebt. Elk niveau Spaans kan in dit pakket gevolgd worden. 

Dit pakket is ook inclusief de life coaching workshops.

Inclusief  persoonlijke begeleiding van jouw coach en het vinden van een kamer.

Prijs: €950,- voor 8 weken Spaanse les, begeleiding van een coach en persoonlijke ontwikkeling workshops.

Start data:

 • 6 sept 2022 

 • 4 okt   2022

 • 6 feb   2023

 • 3 april 2023

WhatsApp Image 2022-01-31 at 14.35.57.jpeg

*La vida tussenjaar in de media

Jongeren die graag een tussenjaar willen, maar geen zin hebben om dat jaar te ‘verspillen’, kunnen terecht bij de in Valencia woonachtige Christa Schep (34). De Utrechtse biedt het project La Vida aan waarbij jongeren Spaans leren in de zonnige stad en tegelijkertijd kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. 

Maar wat moet je je daar nou precies bij voorstellen? De Spaanse lessen spreken redelijk voor zich, maar wat een lifecoach doet, is minder eenduidig. Jongeren staan volgens Christa op jonge leeftijd al voor belangrijke keuzes zoals: wat wil ik studeren en wat vind ik eigenlijk leuk? “Veel leerlingen hebben het mentaal zwaar te verduren gehad tijdens de coronaperiode. Het is altijd mijn passie geweest om jongeren te helpen. Met dit project wil ik hen de goede richting op duwen en helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze kunnen uitvogelen wie ze zijn en wat ze willen in het leven.”

Lees hier verder: IndebuurtUtrecht-Interview